Halikon
Musiikkiyhdistys

Tervetuloa mukaan 40-vuotiaan Halikon Musiikkiyhdistyksen toimintaan! Tarjoamme opetusta monissa eri instrumenteissa ja laulussa. Lisäksi tärkeän osan tarjoamaamme opetus- ja harrastustoimintaa edustaa muskarimme, kuoromme ja bändimme!

UUTTA

Syksyllä 2021 alkaa viulun ryhmäopetus, opettajana viulisti Marjatta Ilomäki (MuM).

Jos kiinnostuis voit jättää yhteystietosi kaavakkaaseen: https://forms.gle/ZQsztJvC5AGJgX1BA

TUTUSTU

Halikon Musiikkiyhdistys on perustettu v. 1980. Sen tarkoituksena on edistää musiikin harrastusta ja opetusta erityisesti lasten ja nuorten keskuudessa. Tämä tapahtuu musiikkileikkikoulun (”muskarin”), kuorojen ja musiikkikurssien avulla. Eri opettajat antavat soittimien yksityisopetusta, ml. laulu. Lisäksi yhdistys järjestää tilaisuuksia, joissa lapset ja nuoret pääsevät soittamaan ja laulamaan. Näin opitaan jo pienestä pitäen tärkeitä esiintymistaitoja. Yhdistys järjestää myös konsertteja ja konserttimatkoja.

KORONA

HALIKON MUSIIKKIYHDISTYKSEN TURVALLISUUSOHJEET COVID-19

1. KÄDET PESTÄÄN TUNNILLE TULLESSA JA SIELTÄ LÄHDETTÄESSÄ

2. LÄHIOPETUKSEEN EI SAA OSALLISTUA LIEVIMMILLÄKÄÄN OIREILLA*