OPETTAJAT

IMG_3478-scaled

Opettajat

Jos olet kiinnostunut soittotunneista ota rohkeasti yhteyttä suoraan opettajaan. Tällähetkellä meillä toimii kuoro, bändi, muskari, laulu, piano, huilu ja viuluopettajia.

Henni Isojunno

Toiminnanjohtaja / piano /lapsikuoro

henni.isojunno@halikonmusiikkiyhdistys.fi

Hei kaikille! Minun on suuri ilo ja kunnia toimia Halikon musiikkiyhdistyksen toiminnanjohtajana! Ammatiltani olen pianisti ja pianonsoitonopettaja ja Halikon Musiikkiyhdistyksen toiminnassa olen ollut mukana pienestä muskarilaisesta lähtien.

Pianonsoiton opettajan työssäni olen kutsumusammatissani. On erittäin inspiroivaa tutkia ja opiskella musiikkia oppilaiden kanssa, sekä ihmetellä oppimista ja kehittymistä. Koulutukseni olen saanut Sibelius-Akatemista, jossa opiskelin vuodet 2008-2014 valmistuen musiikin maisteriksi pääaineena esittävä sälveltaide. Musiikkipedagogin (Turku AMK) ja vapaan säestyksen opettajan paperit sain 2012-2013. Piano-oppilaakseni saattaa päästä Musiikkiyhdistyksen lisäksi myös Salon musiikkiopistossa, jossa opetan myös vapaan säestyksen pääaineopiskelijoita. 

Pianonsoiton lisäksi olen saanut ilokseni Helinäiset-lapsikuoron johdettavakseni. Kuorossa yhdessä olo ja oman äänensä löytäminen on minulle tärkeää. 

Musiikki kuuluu kaikille! Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan ja harrastamaan musiikkia!

Pia Ahonen

Muskari / RAHASTONHOITAJA

040 0472013

pia.ahonen@halikonmusiikkiyhdistys.fi

Täällä Pia Halikosta moi! 
Olen iloinen ja aidosti kannustava muskariope, ja olen toiminut Halikon musiikkiyhdistyksellä musiikkileikkikoulunopettajana vuodesta 2019. Olen moniosaaja, jonka elämän palo syttyy musiikista, ihmisistä, liikunnasta ja hyvästä ruuasta. 
Rakastan laulamista, sekä kaikkea musiikissa. On ilo ja kunnia laulaa, leikkiä ja tutustua lasten kanssa musiikin monimuotoiseen maailmaan. Muskarisoppaa lainaten: ”Muskarissa pitää olla paljon iloa, naurua ja laulua!” <3

Opiskelen Salon Musiikkiopistolla musiikin syventäviä opintoja, pääaineena laulu ja olen suorittanut Sibelius-Akatemian ”Varhaisiän musiikkikasvatus syventämis kohteena” -täydennyskoulutuskurssin vuonna 2019-2020. 


Emmi Raasumaa

Laulutunnit

emmi.raasumaa@gmail.com

Hei!

Olen Emmi Raasumaa laulaja- ja laulunopeopiskelija sekä musiikin suurkuluttaja. Opiskelen ensimmäistä vuotta Metropolia Ammattikorkeakoulussa musiikkipedagogiksi ja sitä ennen olen valmistunut ammattimuusikoksi Turun Konservatoriolta (toinen aste v.2017). Olen monipuolinen ammattilaulaja, joka hallitsee useita eri genrejä. Esiintymiskokemusta minulle on kertynyt  monen vuoden ajalta freelancermuusikkona mm. erikokoisista cover-yhtyeistä.

Tunneilla kehitetään laulutaitoa ja tutustutaan monipuolisesti kevyeen musiikkiin rennolla ja kannustavalla otteella. Opetuksessa keskitytään sinun tarpeisiisi ja kehitetään yksilöllisesti ääntäsi laulutekniikan, tulkinnan ja esiintymisen kautta. Tunnit toteutetaan 30min yksilötunteina (12kpl) syyslukukaudella 2023. 

Opetus torstaisin klo.15-18.

Marjatta Ilomäki

VIULU

050 368 5995

marjatta.friedrun@gmail.com

Hei! Olen saksalais-suomalainen muusikko ja viulunsoiton opettaja Marjatta Ilomäki. Valmistuin musiikin maisteriksi vuonna 2013 Helsingin Sibelius-akatemiasta. Vietin lapsuuteni Saksassa, aloitin opintoni Salzburgin Mozarteumissa ja Bachelor-tutkinnon tein Lyypekin Musiikkikorkeakoulussa (Musikhochschule Lübeck). Halikon Musiikkiyhdistyksen lisäksi opetan tällä hetkellä Lounais-Hämeen musiikkiopistossa Someron toimipisteessä.

Minulle on tärkeää, että musiikin ilo on aina läsnä ja tuo oppilaalle innostusta opintoihin!  

Riku Koski

Rummut/bändikurssi

050 571 2718

riku.koski@gmail.com

Hei! Olen rumpujensoiton opettaja Riku Koski. Valmistuin pedagogiksi vuonna 2013 Helsingin Metropolia AMK:sta ja vuodesta 2015 lähtien olen opettanut Halikon Musiikkiyhdistyksellä rumpujen soittoa, sekä vetänyt bändikursseja. Opetuksen ohella keikkailen aktiivisesti mm. pop / rock-kokoonpanoissa.

Opetuksessa pidän tärkeänä, että opetus on monipuolista, ammattitaitoista sekä motivoivaa. Tervetuloa hienon harrastuksen pariin, joka voi johtaa uskomattoman pitkälle!

Janne Kuusinen

Piano / vapaasäestys

040 543 1951

janne.kuusinen@iki.fi

Janne Kuusinen (s.1975) on salolainen musiikin, kuvan ja tekstin pyhässä poikkitaidekolminaisuudessa ankkuritta kelluva kulttuurin vapaaottelija, koulutukseltaan musiikin maisteri (SibA / musiikkikasvatuksen osasto). 

Musiikissa hän saa elantonsa soittamisesta, vapaan säestyksen opettamisesta sekä sovittamisesta mm. Salon Seudun Harmonikkakerholle, jonka taiteellisena johtajana hän toimii. Omia kappaleitaan hän on levyttänyt kolmen levyn verran, ja viime aikoina säveltänyt aktiivisesti suomalaisia runoja.

Mirva Maununen

Piano

050 5117165

Minulla on ollut ilo opettaa pianonsoittoa Halikon Musiikkiyhdistyksessä vuodesta 1985 lähtien. 

Olen toiminut opettajana myös Salon Musiikkiopistossa ja Turun Konservatoriossa. 

Valmistuin pianonsoitonopettajaksi Turun Konservatoriosta (AMK) 1994. Yhdentoista vuoden ajan opiskelin Suzuki-menetelmää. Nykyään sovellan opetuksessni parhaaksi katsomaani yhdistelmää pedagogisista suuntauksista. 

Opetuksessani lapsi on aina toiminnan keskiössä. 

Pianotunneilla soitamme perinteisen yksilöopetuksen lisäksi myös pienissä ryhmissä. 

Pitkän urani aikana olen kasvattanut Salon ja Halikon seudulle laajan joukon eri tasoisia soittajia – aloittelijoista ammattilaisiin. Osa toimii pianonsoiton opettajina, kanttoreina ja musiikkileikkikoulun opettajina. Heitä yhdistävä piirre on innostus musiikkiin soittajina ja kuuntelijoina.

Sirpa Liinakari

Viulu

040 531 0974

because@jippii.fi

Malla Pelo

Piano

040 730 7648

malla.pelo@gmail.com

Roope Pelo

Laulu

044 330 7649

roope.pelo@gmail.com

Helinä Rinne

Kuoro, Halikko Ensemble

0400 623565

helina.rinne@gmail.com

Ei opetusta tällä hetkellä:

Minttu Mäkinen

piano / vapaasäestys

045 128 1321

minttumakinen@windowslive.com

Anu-Kaisa Hulmi

Huilu

040 707 2760

anu-kaisa.hulmi@salo.fi

Matti Pelo

Halikko Ensemble

0400 525 899

pelo.matti@gmail.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.